Mesleki Geziler
 Mesleki Geziler

Hasanköy/Gürsu Teknik Gezisi

Bitki Bakteriyolojisi dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Kadir İLHAN tarafından gerçekleştirilen Hasanköy/Gürsu/Bursa teknik gezisinde, Bölümümüz mezunlarından Zir. Müh. Bertuğ Karakule öğrencilerimize hasat sonrası meyvelerin paketlenme aşamaları ve Erwinia amylovora (Ateş Yanıklığı) hastalığı hakkında bilgi vermiştir.

 

Perla Fruit Mesleki Gezisi

Bölümümüz yüksek lisans ve lisans mezunlarına istihdam sağlayan ve ücretli stajyer programında öğrencilerimize çok sayıda imkan sağlayan Perla Fruit Firmasına Mesleki Uygulama Kapsamında Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL tarafından teknik gezi gerçekleştirilmiştir. ULUTEK TEKNOPARK'da Perla Fruit Firması öğrenciler için bilgilendirme semineri yapmıştır. 

 

GÖRSENTAM Tarım Teknolojileri Mesleki Gezisi

Bölümümüz mezunlarında Mert Demirel'in kurucusu olduğu ULUTEK TEKNOPARK'da bulunan GÖRSENTAM Tarım Teknolojileri şirketine Mesleki Uygulama Kapsamında Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL tarafından teknik gezi gerçekleştirilmiştir. GÖRSENTAM Tarım Teknolojileri tarafından öğrenciler için bilgilendirme semineri yapmıştır. 

 

Bursa Zirai Karantina Müdürlüğü Mesleki Gezisi

“Zirai Karantina Zararlıları” Yüksek Lisans dersi kapsamında 12.05.2023 tarihinde dersin sorumlusu Doç. Dr. Hilal Susurluk ve dersi alan öğrenciler Bursa Zirai Karantina Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Bu kapsamda, zirai karantina işlemleri hakkında Karantina Müdürü Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü Mezunu Ziraat Yüksek Mühendisi Harun Öztürk tarafından detaylı teorik ve pratik bilgiler verildi. Müdür Öztürk, Bursa Zirai Karantina Müdürlüğü olarak her zaman Bitki Koruma Bölümü ile işbirliğine açık olduklarını vurguladı.

 

 

Perla Fruit Mesleki Gezisi

Bölümümüz yüksek lisans ve lisans mezunlarına istihdam sağlayan ve ücretli stajyer programında öğrencilerimize çok sayıda imkan sağlayan Perla Fruit Firması Mesleki Uygulama Kapsamında ULUTEK TEKNOPARK'da bilgilendirme semineri vermiştir. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-May-2023]

Haber Görüntüleme : [982]