SANAT TARİHİ BÖLÜMÜ İŞVEREN DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
 SANAT TARİHİ BÖLÜMÜ İŞVEREN DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi  Sanat Tarihi Bölümü İşveren Danışma Kurulu toplantısı 1 Kasım 2023 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü seminer odasında gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya bölümümüz öğretim üyelerinin yanı sıra güncellenen kurul üyeleri olarak; Bursa Müzesi Müdürü Çiğdem Durakoğlu, İl Turizm ve Kültür Müdürü Dr. Kamil Özer, Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Erdal Çetindağ, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nurullah Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü Goncagül Meriç, Bursa Restorasyon ve Konservasyon Bölge Laboratuvar Müdürü Dr. Hüseyin Gürsel Bilmiş ve Bursa Rölöve ve Anıtlar Bölge Müdürü Volkan Kutupoğlu davet edilmiştir. Toplantıya idari programının yoğunluğu nedeniyle katılamayan Çiğdem Durakoğlu, Dr. Kamil Özer, Nurullah Yıldız’ı temsilen kurum yetkileri iştirak etmiştir.

Bu toplantı kapsamında, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirmek adını kurumlar ve üniversite arasında protokollerin yapılması hususunda görüşler bildirilmiştir. Sanat Tarihi bölümü ve kurumlar arasındaki işbirliğinin arttırılarak öğrencilerinde etkin rol aldığı organizasyonların yapılması konusunda da fikir birliğine varılmıştır.

 

 

                       

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [458]