Öğrenci Temsilcisi Seçimi

Tüm öğrencilerimizin dikkatine!

Aralık ayının ilk haftası, 2 yıl süreyle görev yapmak üzere Psikoloji Bölümü lisans öğrenci temsilcisi seçimi yapılacaktır. Bölümümüzdeki lisans öğrencilerini temsilen öğrenci konseyine girmek, öğrenci sorunlarını belirlemek ve bunları çözmek üzere ilgili yönetim organlarına iletmek, öğrencilerle ilgili konuların görüşülmesi sırasında akademik toplantılara katılmak için gönüllü olan öğrencilerimiz, aşağıdaki şartları karşılamaları halinde öğrenci temsilciliğine aday olabilirler:

a)       En az 2. sınıfa kayıtlı olmak,

b)       Genel not ortalaması 4 üzerinden 2,75 ve üstü olmak

c)       Normal öğrenim süresi içinde olmak

BUÜ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Temsilcisi Seçimi Yönergesi'ne bu bağlantıdan ulaşılabilir. Aday öğrenciler aday olduklarına dair bir bilgilendirme e-postasını (ad-soyad, öğrenci numarası ve irtibat bilgileri) şu adreslerden birine 17 Kasım 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar gönderebilirler:

-          adaletsahin@uludag.edu.tr

-          dbilger@uludag.edu.tr