Güz Dönemi Ders Kayıtlarıyla İlgili Önemli Duyuru

Öğrencilerimizin dikkatine,

 

Ders seçimleriniz sırasında karşılaşabileceğiniz olası durumlar için bu bilgilendirme metnini dikkatlice okumanız oldukça önemli ve gereklidir.

1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz;

- Ders planlarınızda 1. ve 3. yarıyıllar için seçmeli bir ders bulunmamaktadır. Ders planlarımız, Psikoloji Lisans Programı’nın gerekli müfredatını en etkili ve uygun şekilde takip edebilmenize yönelik hazırlanmıştır. Üst dönemlerde yer alan seçmeli derslerinizi, derslerin ait oldukları yıllarda seçmeniz gerekmektedir. Bu nedenle üst dönemlerinizdeki dersleri mümkün olduğunca almamanız ve yalnızca ders planlarınızda yer alan dersleri seçmeniz oldukça önemlidir.

- Ders kayıtlarınızda herhangi bir aksilik yaşamamak adına, ders danışmanlığınızı yürüten öğretim elemanlarının UNİSİS veya mail üzerinden sizlere ilettikleri mesajları düzenli olarak takip etmeniz sizin sorumluluğunuzdadır.

3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz;

- Zorunlu ve seçmeli derslerimizin kontenjanları, o yıl için kayıt yaptıracak olan öğrencilerimizin sayıları gözetilerek bölüm yönetimi tarafından belirlenmektedir.

- Zorunlu derslerin kontenjanlarının dolması durumunda ilgili öğretim elemanı ile (3. Sınıf öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Burcu KORKMAZ YAYIN ile, 4. Sınıf öğrencileri Dr. Öğr. Gör. Banu DİKEÇ ile) mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bilgilendirmenizin ardından eğer uygun görülürse kontenjan artırımı gerçekleştirilecektir.

- Kayıt olmak istediğiniz seçmeli derslerin bazılarını, dersin kontenjanının dolması nedeniyle seçemeyebilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken, halen kontenjanı bulunan dersleri seçmektir. İstediğiniz bir dersi alamadığınız için kontenjan artırımı ise KESİNLİKLE YAPILMAYACAKTIR. Bu sebeple atmış olduğunuz mailler, ilgili öğretim elemanları tarafından dikkate alınamayacaktır.

- Özel koşulları gereği (mezun olma durumunda olan öğrencilerimizin alması gereken dersleri seçememesi gibi) seçmeli ve zorunlu derslerinde seçim yapamayan öğrencilerimizin ilgili öğretim elemanına (3. Sınıf öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Burcu KORKMAZ YAYIN’a, 4. Sınıf öğrencileri Dr. Öğr. Gör. Banu DİKEÇ’e) mail atarken aşağıdaki bilgileri iletmesi ZORUNLUDUR. İletmiş olduğunuz bu bilgiler, danışmanınız ile görüşülerek teyit edilecek, uygun bulunduğu takdirde sizinle mail yoluyla tekrar iletişime geçilecektir. Lütfen maillerinizi düzenli olarak takip ediniz.

                Mailde iletmeniz gereken bilgiler;

- Mailleriniz, ilgili öğretim elemanları tarafından 19 Eylül 2023, saat 17.00’e kadar incelenecektir.

Bu nedenle ders seçimleri ile ilgili yaşadığınız tüm aksilikleri, 19 Eylül 2023, saat 12.00’e kadar iletmiş olmanız gerekmektedir. Mailleriniz incelendikten sonra ders seçimleri için belirlenen süre içinde size mail yolu ile geri dönüş yapılacaktır.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Eyl-2023 12:05]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [11-Oca-2024 10:45]

Duyuru Görüntüleme : [1.189]