DR. ÖĞR. ÜYESİ HAZEL DURU "AKADEMİSYEN OLARAK ÇALIŞAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN OLMAK" BAŞLIKLI SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİ
 DR. ÖĞR. ÜYESİ HAZEL DURU

Anabilim dalı öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Hazel Duru, "Akademisyen Olarak Çalışan Psikolojik Danışman Olmak" başlıklı semineri ile 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'da öğrencilerimizle birlikte olacaktır. Bölümümüz öğrencilerinin yürüttüğü TÜBİTAK projesi kapsamında gerçekleştirilern PDR Lisans Öğrencilerine Yönelik Kariyer Gelişimi Eğitimi'nde farklı alanlarda çalışan uzmanlar siz öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtlayacaklar. Seminerler çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Lisans eğitiminden sonra farklı çalışma alanlarını keşfetmek ve bilgi sahibi olmak isteyen tüm PDR öğrencileri etkinliğimize davetlidir.

Haber Tarihi : [07-May-2024]

Haber Görüntüleme : [49]