Hatay Bölge Halkının Acil İhtiyaçlarının Karşılanmasına ve Travmalarının Giderilmesine Yönelik Çalışma (BUÜ - ULUDAĞ ENERJİ İŞBİRLİĞİ)
 Hatay Bölge Halkının Acil İhtiyaçlarının Karşılanmasına ve Travmalarının Giderilmesine Yönelik Çalışma (BUÜ - ULUDAĞ ENERJİ İŞBİRLİĞİ)

Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı, Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı), Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ile Uludağ Enerji arasında 28 Nisan 2023 Cuma günü imzalanan protokol çerçevesinde hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

Açılış Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Feridun Yılmaz’ın da katılımı ile 27 Temmuz 2023 Perşembe günü Hatay merkeze 3 km uzaklıktaki Narlıca Mahallesinde kurulmuş olan Konteyner Kentte gerçekleşecek. Uludağ Enerji'nin destekleri ile yaklaşık 4000 kişinin iki yıl boyunca konuk edileceği konteyner kentinde üniversitemiz uzun süredir yapılan hazırlıklarda sona yaklaştı. Daha ilk günden itibaren deprem bölgesinde yoğun çalışmalara imza atmış olan Travma ve Afet Ruh Sağlığı Çalışmaları Derneği
(TARDE), bu süreçte deneyimlerini bizlerle paylaşarak çalışmalarımızda bize rehberlik yapmaya devam edecekler. Bu uzun yolculukta yanı başımızda olacakları için teşekkürler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [623]