2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU
 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreninin 20 Haziran 2023 tarihinde Saat: 18.00'de Üniversitemiz Atletizm Pistinde yapılması planlanmaktadır. Yapılacak törenin hazırlıkları için her bir anabilim dalından üçer kişinin 24.05.2023 tarihine kadar görevlendirilerek dekanlığa bildirilmesi, ayrıca görevlilerin, 26.05.2023 Cuma günü Saat 10:00'da Uğur Mumcu Salonu’nda yapılması planlanan Mezuniyet Töreni Koordinasyon toplantısına katılmaları gerekmektedir. 


Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ'nin konuya ilişkin duyurusu aşağıda yer almaktadır.

"Değerli Öğrencilerimiz;

Sizler, ortaya koyduğunuz emek ve üstün çaba ile BUÜ Eğitim Fakültesi'nden mezun oluyor ve öğrendiklerinizi yeni nesillere aktarmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Fakülte öğretim elemanları olarak bizler sizlerle gurur duyuyoruz ve biliyoruz ki bundan sonra da toplumun mimarı olarak yaptıklarınızı onurla izleyeceğiz.

Her bitiş aslında bir başlangıçtır. Eğer törene katılmaya karar verirseniz, mezuniyet törenini, eğitim-öğretim hayatında öğrendiklerinizi uygulama noktasında yeni bir başlangıç ve sizden sonrakilere rol model olabilmeniz için bir fırsat olarak görmenizi rica ediyoruz. Tören sırasında aşağıda sizlerden isteğimiz bir takım kurallara uymanız doğru rol model olma yolunda atılmış en iyi adımdır.

a) Mezuniyet Törenine 20.06.2023 tarihinde saat 16:30’da BUÜ Atletizm Pistinde toplanma alanında hazır olunuz. Fakültemizin cübbe, biniş ve keplerini giymiş olarak gelen sizleri, bizler alanda karışılıyor olacağız.

b) Afiş, poster vb. yazılı ve görsel unsurları yanınızda getirmeyiniz. Sizin için Bursa Uludağ Üniversitesi logolarının olduğu fotoğraf çekim yerleri hazırlıyoruz.

c) Mezuniyet töreni ana bilim dalı koordinatörlerinin yönergelerini dikkatle dinleyiniz. Mezuniyet töreni akış programını takip edebilirsiniz.

d) Ana bilim dalı birincilerinin davet edildiği esnada, ana bilim dalındaki mezun öğrencilerimizin yani sizlerin isimleri tek tek okunacak ve sahnede anı belgelerinizi alırken bu süreçte bizler sizlerle bir kez daha gurur duyacağız.

e) Geçiş töreni, ilerleyen günlerde fakülte web sayfasında duyuracağımız sıraya göre olacaktır. Koordinatör hocalarımız sıra düzenlemesini tören öncesinde yaptıktan sonra yerinizden ayrılmayınız.

f) Tören sırasında aileleriniz ile görüşme, ihtiyaç giderme, fotoğraf çektirme vb. gibi durumlar tören alanında kargaşaya sebebiyet vermekte, izleyiciler açısından nahoş bir görüntü oluşturabilmektedir. Sizlerin bu konuda hassasiyet göstermeniz törenimizi en iyi şekilde koordine edebilmemize yardımcı olacaktır.

g) Törende çekilen fotoğraflar, törenden birkaç gün sonra üniversitemizin ve fakültemizin ana sayfasında yer alacak, isteyenler fotoğraflarını oradan temin edebileceklerdir.

h) “Öğretmen Marşı”, “Benim Adım Öğretmen” şarkı sözlerini ve yemin metnini telefonunuza kaydetmeyi unutmayınız. Şarkıları hep bir ağızdan birlikte söyleyeceğiz.

ı) Öğretmen yemininizi ayakta ve gür bir sesle sunucudan sonra tekrarlayınız.

j) Mezuniyet törenlerinin en beklenilen anı olan keplerin havaya atılmasında sunucunun “Haydi! Kepler havaya!” komutunu bekleyiniz. Komutu duyar duymaz o mutlu an için keplerinizi havaya atınız.

k) “Törenimiz burada sona ermiştir” cümlesini duyana kadar lütfen yerinizden ayrılmayınız.

“Yeni başlangıçların hepinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle. Mesleğinizde yolunuz açık, başarılarınız daim olsun.”

BUÜ Eğitim Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. Salih ÇEPNİ

MEZUNİYET İÇİN GOOGLE FORM LİNKİ

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-May-2023]

Haber Görüntüleme : [1.796]