TEKNOFEST'TE ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

15-20 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep Alleben göletinde düzenlenen TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarişması TEKNOFEST Döner Kanat Kategorisinde Takım Kaptanı Mustafa Sefa GÜZEL (Makine Müh. Bölümü) ve takım üyeleri Alper ACAR (Makine Müh. Bölümü), Ahmet Şevket ÖZSOY (Makine Müh. Bölümü), Muhammed Eren MORKOÇ (Bilgisayar Müh. Bölümü), Melih YİĞİT (Makine Müh. Bölümü), Soner ÜREDEN (Makine Müh. Bölümü), Ahmet Musab EMEKLİ (Makine Müh. Bölümü), Gökhan AYHAN (Makine Müh. Bölümü) isimli öğrencilerimizden oluşan ve Akademik Danışmanlığını Makine Müh. Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Erhan PULAT’ın yaptığı ULUCOPTER takımı üniversitemizi temsil etmiş ve 2. olmuştur.

Hakem heyetinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda 2. olma başarısı gösteren öğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : [21-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : [2.155]