İstanbul Serbest Mimarlar Derneği İstanbul SMD Staj Programı

İstanbul SMD Staj Programı Başvuru Süresi Uzatıldı

İstanbul SMD Staj Programı kapsamında öğrencilerin İstanbul’daki mimarlık ofislerinde staj yapabileceği, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklerle zenginleştirilmiş bir ofis stajı programı gerçekleştirilecektir. Staj programı öncelikli olarak 6 Şubat Depremleri’nde kayıpları nedeni ile desteğe ihtiyaç duyan, ayrıca mimarlığa olan ilgisi, çabası öne çıkan, zorunlu ofis staj sorumluluğu olan tüm 3. veya 4. sınıf öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilerin 20-22 iş gününü kapsayan staj yeri yerleştirmeleri ve konaklaması İstanbul SMD tarafından karşılanacaktır.

Bu kapsamda Bölümümüzden 1 aday ve 2 yedek öğrenci belirlenecektir. İlgi duyan öğrencilerin 22 Nisan 2024 saat 12:00’ye kadar, transkriptini ve Dijital Portfolyosunu (15 MB boyutunu geçmeyecek şekilde) ekleyerek ve Beyan Formu’nu doldurarak mimarlikstaj@uludag.edu.tr adresine başvuru yapması gerekmektedir. Detaylı bilgi ekteki belgede bulunmaktadır.

Staj Programı Başvuru Beyanı için tıklayınız.

Staj Programı ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Mar-2024 12:50]