Staj Raporlarının Teslimi Hakkında Duyuru

STAJ RAPORLARININ TESLİMİ 6 KASIM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR. TESLİM İÇİN KULLANILACAK TEAMS GRUPLARININ BİLGİSİ AYRICA İLAN EDİLECEKTİR.

TESLİMDE İSTENEN BELGELER AŞAĞIDA SIRASIYLA BELİRTİLMEKTEDİR. "HER STAJ İÇİN" AŞAĞIDAKİ BELGELER SIRALI OLARAK "TEK BİR PDF" DOSYASI HALİNDE YÜKLENECEKTİR.

EKSİK BELGESİ OLAN TESLİMLER KABUL EDİLMEYECEKTİR

İstenen Belgeler:

Üniversite kalite dökümanları içerisinde yer alan belgelerden;

1)      FR 1.2.3_02 Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi (Sadece bu belgenin eksik olması kabul için engel değildir)

2)      FR 1.2.3_03 Uygulamalı Eğitim Dosyası Kapak Sayfası

3)      FR 1.2.3_04 Uygulamalı Eğitim Rapor Yazım Sayfası (en son günden sonraki sayfada “sonuç metni” yazılı olmalı ve tüm sayfalarda “kaşe ve imza” bulunmalı)

4)      FR 1.2.3_05 Uygulamalı Eğitim Devam Durumunu Gösterir Çizelge Formu

5)      FR 1.2.3_06 Uygulamalı Eğitim İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu

6)      FR 1.2.3_07 Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu

7)      Cumartesi çalışıldığını belirten belge: «Bu işyerinde Cumartesi günleri çalışılmaktadır» yazan kaşeli bir sayfa

Mimarlık bölümü sayfasındaki belgelerden;

8)      Ölçme ve Değerlendirme Soruları ve cevapları (staj soru ve cevapları)

Önemli Not: Ofis 2 stajı kapsamında çalışılan projelerden biri ile ilişkili kısmi bir keşif-metraj çalışmasının, rapor sayfaları içerisinde anlatılarak yer alması teslimin kabul edilmesi için gerekli bir koşuldur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Eki-2023 09:00]