Geleceğimin İnşaası 2022
 Geleceğimin İnşaası 2022

UYAP 'ın Geleceğimin İnşaası 2022 ile ilgili duyuru metnini aşağıda bulabilirsiniz:

 

Yapı Topluluğu olarak düzenlediğimiz Geleceğimin İnşaası etkinliği inşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimlerini kendine ilke edinmiş ve her yıl daha da gelişerek düzenlenmeye devam etmektedir. 
Geleceğimi nasıl inşa ederim? sorusuna cevap arayışı olarak düzenlediğimiz bu etkinlikle çeşitli konularda lisans öğrencilerini düşünmeye ve sektöre farklı bakış açıları ile bakmaya özendirmekteyiz. 
Etkinlik hazırlanma sürecinde bulunan öğrenciler büyük bir ekip çalışmasıyla ve sorumluluk bilinciyle karşılaşıyorlar. Bu süreçte aktif rol alan arkadaşlarımız; insan ilişkileri, kişisel ve mesleki gelişim, organizasyon bilinci, yönetme gibi birçok konuda kendilerini geliştirmektedirler.
Etkinlik sürecinde ise öğrenciler; inşaat sektöründe etkin rol alan firmalar, tecrübeli inşaat mühendisleri ve mimarlarla birebir görüşme imkânı buluyor. İşve staj imkanlarının bir arada bulunduğu Geleceğimin İnşaası etkinliği; öğrencileri dış piyasada neler olup bittiğinden, sektörde olan son gelişmelerden, yeni teknolojilerden ve şantiye ortamından haberdar etmektedir.
Geleceğimin inşaası etkinliği; inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümlerini okuyan öğrencilere, mezun olduktan sonra nelerle karşılaşacaklarını önceden bilip ona göre bir hayat planı oluşturma imkânı sağlıyor.
Hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.

Uludağ Üniversitesi Yapı Topluluğu (UYAP)

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.845]