Ramazan Programı "İrfan Bahçesi" İçin Hazırlıklar Tamamlandı
 Ramazan Programı

BUÜ İlahiyat Fakültesi, Bursa İlahiyat Vakfı ve Bursa İl Müftülüğü koordinasyonunda planlanan Ramazan Ayı programı hazırlıklarında sona gelindi. Fakültemizin öğretim üyeleri ve Bursa İl Müftülüğü personelinin hazırladığı "İrfan Bahçesi" adlı programda Kur'ân-ı Kerim tilaveti, hocalarımızın ramazan sohbeti, Kur'ân- Kerim'den dualar, hikmet şiirleri ve fakültemiz Türk Din Musikisi bölümünce takdim edilen ilahi sunumları yer almaktadır. Uzaktan eğitim sürecinde fakültemizden ayrı kalan öğrencilerimiz, Bursa halkı ve fakültemiz hocalarını dinlemek isteyen siz değerli sevenlerimize ulaşmayı hedefleyen program, Ramazan ayının ilk günü başlayacak olup yayın akışı günlük olarak saat 18'de sağlanacaktır.

Programı aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz:

Bilem Tv youtube hesabı,

Bursa İl Müftülüğü sosyal medya hesapları