Tefrişatı Biten A3 No'lu Dersliğimizin Açılışını Yaptık

Şato Ayakkabı ve Deri San. Tic. Ltd. Şti.'nin destekleri ile tefriş edilen Fakültemiz A3 No'lu dersliğin açılışı Dekanımız, Akademik Personelimiz ve İdari Personelimizin katılım gösterdiği bir törenle yapıldı. Törende söz alan Dekan Prof.Dr.Tayyar ARI, özel sektör desteklerinin akademik faaliyetler için önem arz ettiğini, özel sektör ile daha fazla işbirliği içinde olunması gerektiğini ifade etti.Şato ayakkabı adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin KUŞOĞLU ise köklü Üniversite olan Uludağ Üniversitesi'ne her zaman destek sağlamaya hazır olduklarını, gelecekte de imkanlar ölçüsünde katkılarının devam edeceğini söyledi. Günün anısına Prof.Dr.Tayyar ARI, Fahrettin KUŞOĞLU'na bir plaket takdim etti.

Haber Tarihi : [16-Mar-2018]

Haber Görüntüleme : [2.641]