Öğrenci Resmi Evrak Talebi

DİPLOMASINI KAYBEDEN ÖĞRENCİLERİN YAPACAĞI İŞLEMLER

Diplomasını kaybeden mezun öğrencilerimiz Ulusal gazeteye verecekleri ilanı ve Halk Bankası Uludağ Üniversitesi şubesine 100 TL yatırdıklarına dair dekontla birlikte Öğrenci İşleri Danışma Bankolarında dolduracakları formlarla müracaat ederler. Yeni diplomaları 1 ay içinde çıkarılır.

KENDİ İSTEĞİ İLE KAYIT ALMA İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Kendi isteği ile kaydını almak isteyen öğrencilerimize Lise Diplomalarının verilebilmesi için aşağıda yazılı işlemlerin yapılması gerekmektedir. Dilekçe verildikten 1 gün sonra Lise Diploması hazırlanarak Öğrenci işleri Bürosu’ndan teslim alınacaktır.

1. BİLGİ EDİNME FORMU (Öğrenci İşleri Danışma Bankolarından Alınacak)

2. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MERKEZ KÜTÜPHANESİ’ NDEN ALINACAK İLİŞİK KESME YAZISI

ÖĞRENCİ BELGESİ-ASKERLİK TECİL BELGESİ (EK-C2)

Öğrenci Belgesi/Askerli Tecil Belgesi (EK-C2) almak isteyen öğrenciler, Danışma Bürolarına Öğrenci Kimlik Kartları ile başvuruda bulunarak aynı anda belgeyi alabilirler. Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz kendi ülkelerindeki askerlik tecil işlemleri ile ilgili yazıyı almak için Öğrenci Yazı İşleri Bürosu’na başvuruda bulunduktan sonra ertesi gün teslim alacaklardır.

EK-III (YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU)

İkametgah tezkerelerini uzatmak isteyen Yabancı Uyruklu öğrencilerimiz Öğrenci İşleri Danışma Bürosuna Öğrenci Kimlik Kartları ile başvuruda bulunduktan sonra ertesi gün aynı bürodan teslim alacaklardır.

ŞİFRE İŞLEMLERİ

Şifresini unutan öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Bürosuna başvurarak veya iibfogis@uludag.edu.tr adresine (Nüfus Cüzdanı bilgilerini) mail attıklarında E-mail adreslerine yeni şifre gönderilir.

STAJLAR İÇİN

İşyerlerinde gönüllü olarak staj yapmak isteyen öğrencilerimize 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 5.Maddesi çerçevesinde  staj yapma imkânı verilecektir.

İİBF İstağe Bağlı Staj Yönergesi İçin tıklayınız. 

Staj Başvuru Formları A Blok Staj Bürosu’ndan alınıp, gerekli yerler doldurulduktan sonra tekrar aynı yere teslim edilecektir.

İletişim: iibfstaj@uludag.edu.tr

NOT : FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN DÜZENLENEREK ÖĞRENCİLERE VERİLEN BELGELERDEN HERHANGİ BİR ÜCRET ALINMAMAKTADIR

 

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:29]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Kas-2022 09:21]

İçerik Görüntüleme : [13.161]