Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi akademik heyeti Fakültemizi ziyaret etti.

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi'nden (UNEC) İktisat Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Asiman Aydın GULİYEV, İşletme ve Yönetim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Mirağa AHMEDOV ve Maliye Fakültesi Dekanı  beraberlerinde Üniversite Genel Sekreteri ve Fakülte sekreterleri ile birlikte üniversitemize ve fakültemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

U.Ü. Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. YÜCE, Dekan Prof. Dr. Arı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. PİRİNÇÇİ ve fakültemiz sekreteri APAYDIN, fakültemizin kurumsal altyapısı ve genel işleyişi hakkında bilgi verilmiştir. Hafta sonuna kadar devam edecek olan ziyarette üniversitemizin ve fakültemizin kurumsal altyapısı ve işleyişi ile bilgi verilmeye devam edilecektir.

Haber Tarihi : [10-Tem-2017]

Haber Görüntüleme : [1.286]