PROF. DR. METİN ERDEM'İN EMEKLİLİK TÖRENİ

Fakültemizde uzun yıllar görev yapan Prof. Dr Metin ERDEM için Prof. Dr. Erhan Kotar Salonunda 25 Nisan 2024 tarihinde emeklilik töreni düzenlenmiştir. Törene Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Kadir Yasin ERYİĞİT, fakültemiz dekan yardımcısı Prof. Dr. Ozan BAŞKOL ile akademik ve idari personeli ile Prof. Dr. Metin ERDEM'in değerli ailesi ve arkadaşları katıldı.

Prof. Dr Metin ERDEM 1957 yılında Bursa'da doğdu. İlköğretimini İnkılap İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Bursa Erkek Lisesinde tamamladı. 1979 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bİlimler Fakültesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. 1980 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Maliye Kürsüsünde asistan olarak göreve başladı. Doktorasını 1986 yılında Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamlayarak, 1992 yılında Doçent 1999 yılında Profesör oldu.

Haber Tarihi : [25-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [337]