Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK Proje Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Buna göre üniversitemiz öğrencileri 158 proje başvurusunda bulunulmuş, bunlardan 103 proje destelenmiştir. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2 Dönemi Bilimsel Değerlendirme Sonuçlarına göre Fakültemizden 8 projekabul aldı. Projeleri kabul edilen öğretim üyelerimizi ve değerli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında şu adresten bilgi almanız mümkündür:

Haber Tarihi : [26-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [654]