2021-2022 YAZ ÖĞRETİMİ YARIYIL SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMI

2021-2022 YAZ ÖĞRETİMİ YARIYIL SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

YAZ ÖĞRETİMİ MAZERET SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Mazeret sınavına başvuru koşulları:

Sınav çakışması olan öğrenciler web sitesinden indirecekleri mazeret sınavı başvuru dilekçesi doldurarak A Blok Danışmaya bırakmalıdırlar. Öğrenciler başvuru dilekçelerine fakülte web sayfasından indirdikleri ve üzerine çakışan derslerini işaretledikleri sınav programını da eklemelidirler. Sadece dilekçe ile başvuru yapan öğrencilerin durumu karara bağlanacak mail ya da posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.

Fakültemizden ders alan diğer fakülte öğrencileri ders çakışması durumunda fakültemizden aldığı dersin mazeretine katılmak istiyorsa, kendi fakültesindeki sınav programını talep edip, ıslak imzalı ve onaylı haliyle Fakültemizin A Blok Danışma Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru için son tarih 2 Eylül 2022 Cuma'dır

Öğrenciler başvuru için gerekli belgeleri 2 Eylül Cuma günü Mesai bitimine kadar A Blok Danışma Bürosuna teslim edebileceklerdir.

BUU ÖNLİSAN VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular