BÜTÜNLEME SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1.      Bütünleme Sınavlarında Kimlik Kontrolleri Yapılacaktır. Bu Nedenle Sınavlara Gelirken Öğrenci Kimliği veya Öğrenci Belgenizin Yanınızda Olması Zorunludur.

2.      Her Ne Sebeple Olursa Olsun Öğrenci Kimliği veya Öğrenci Belgesi Yanında Olmayan Öğrenciler Sınava Kesinlikle Alınmayacaktır. Sınava Girmişse Bile Sınavı Geçersiz Sayılacaktır.

3.      Öğrenci Kimlik Kartında veya Öğrenci Belgesinde Fotoğrafı Olmayan/Tanınmayacak Şekilde Olan Öğrencilerin Mutlaka Nüfus Cüzdanı//Kimlik Kartı da Yanında Olmalıdır.

4.      Sınavlara Gelirken Cep Telefonlarınızı Getirmeyiniz, veya Cep Telefonunuz Yanınızdaysa Kapatınız/Kürsüye Bırakınız. Sınav Esnasında Cep Telefonu İle İlgilenen veya Telefonu Çalan Öğrencinin Sınavı Geçersiz Sayılacaktır. Tüm Sorumluluk Öğrenciye Aittir.

5.      Sınav Esnasında Kitap, Ders Notu Ve Benzeri Ders Malzemesi Kesinlikle Sıraların Üstünde, Altında Veya Öğrencinin Yakınında Bulundurulmayacaktır.

6.      Her Sınavdan En Az 15 Dakika Önce Sınava Gireceğiniz Sınıf, Fakülte Girişindeki Bölüm Panolarına, Ekranlarına ve İnternet Sitemizde (http://www.uludag.edu.tr/iibf) İlan Edilecektir.

7.      Öğrenci Listelerde Belirtilen Sınav Salonu Haricindeki Yerde Sınava Girmemelidir.

8.      Sınavlara İlk 15 Dakika İçerisinde Gelen Öğrenciler Sınıfa Alınacak, 15 Dakika Geçtikten Sonra Gelen Öğrenciler Sınava Alınmayacaktır.

9.      Sınavın İlk 20 Dakikası Geçmeden Hiçbir Öğrenci Sınıfı Terk Etmeyecektir.

10.  Sınav Esnasında Diğer Öğrenciler İle Kalem, Silgi vb. Alışverişler Yapılmayacak Herhangi Bir İletişimde Bulunulmayacaktır. Bu Nedenle Sınav Öncesinde Eksiklerinizi Gideriniz.

11.  Sınav Başlangıcı Veya Süresince Sınav Görevlileri Gerekli Gördükleri Durumlarda İlgili Öğrencinin Sınav Yerini Değiştirebilir.

12.  Sınav Esnasında, Sınav Düzeninden Sorumlu Olan Sınav Görevlisinin Uyarılarına Uymayan Öğrencinin Sınavı Geçersiz Sayılacaktır ve Önlisans/Lisans Öğretim Disiplin Yönetmeliği Çerçevesinde İşlem Yapılacaktır.

13.  Birden Fazla Bütünleme Sınavı Aynı Gün ve Saate Olan veya Üç Dersten Fazla Sınavı Aynı Gün Olan Öğrencilerimiz 04 Eylül 2018 Salı Günü Mesai Bitimine Kadar Danışma Bürolarına Mazeret Dilekçesi Vermeleri Gerekmektedir. Mazeretleri Geçerli olan Öğrencilerin Sınavları 10 Eylül 2018 Pazartesi Yapılacaktır. İlgili Öğrencilerin Sınav Saati İçin Dersin Öğretim Elemanı İle Görüşmesi Gerekmektedir.

DEKANLIK

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular