BUÜ'de 'Online Mezuniyet Törenleri' başladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) online mezuniyet törenlerine başladı. Sanal ortamda öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımı ile düzenlenen törenlerin ilki Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Fakülte Amfisi'nde yapılan ve meeting üzerinden canlı yayınlanan törene Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu, Dekan Yardımcıları ve dereceye giren öğrenciler katıldı. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve çok sayıda öğrenci de etkinliği canlı yayında takip etti.

Dönem birincisi Büşra Köse diplomasını ve Yüksek Onur Belgesini Dekan Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu'nun elinden aldı. Mezuniyet kütüğüne çivi çakan Köse, daha sonra kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Törende öğrencilere seslenen BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, diploma alan ve yeni bir hayata başlayan tüm öğrencilere başarılar diledi. Dekan Özyazıcıoğlu ise Fakülte olarak başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını vurguladı.

Haber Tarihi : [02-Tem-2020]