Orhangazi MYO’nun kalitesi tescillendi

Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu, İSO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi aldı.

Önceki yıl yaptığı başvurunun ardından tüm denetimlerden tam puan alarak geçmeyi başaran Orhangazi Asil Çelik MYO’ya kalite belgesi teslim edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Birol Taş, kapılarındaki bekçiden, en üst seviye yöneticisine kadar her kademede en iyi eğitim hizmeti vermeye çalıştıklarının altını çizdi. Kalite yolculuklarının aralıksız devam edeceğini vurgulayan Müdür Birol Taş;

TAŞ: SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

“Okul olarak 2016 Haziran ayında başlattığımız hazırlıklar ile  çalışan bütün personelimiz yaklaşık 20 saat genel ve iç tetkikçi eğitimleri aldı.  Birçok yönerge hazırlandı. Sürecin sonunda okulumuz 23 Ağustos tarihinde denetlemeye tabi tutuldu. Yapılan denetimden başarı ile çıkan yüksekokulumuz, ISO 9001:2015 Kalite belgesi almaya hak kazandı. Meslek yüksekokulumuz; kaliteli ve uygulamalı eğitim-öğretim ve idari hizmet anlayışıyla, ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikte bireyler yetiştirmek gibi önemli bir görevi kararlılık ile yürütmektedir. Aldığımız ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile bu sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Bu belge yüksekokulumuzun kurulduğu tarihten bu yana aldığı ilk kalite belgesidir. Bizlere destek olan ve her türlü imkânı sunan başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a, rektör yardımcılarımıza ve tüm yönetim kademesindeki herkese teşekkür ediyoruz. Böyle önemli bir belgeyi kendi dönemimizde okulumuza kazandırmış olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Haber Tarihi : [12-Eyl-2017]