Personel

Sadettin Erol’dan badmintonda çifte şampiyonluk

Haber Tarihi : 10-02-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sadettin Erol, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda çifte şampiyonluk elde etti.

Prof. Dr. Faik İmamoğlu anısına Antalya'da Akdeniz Üniversitesi salonlarında yapılan ve yurdun çeşitli yerlerinden 120 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Müsabakalara katılan Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Sadettin Erol, 55 yaş kategorisinde tek erkeklerde şampiyon oldu. Erol ayrıca, yine aynı yaş grubunda partneri Baha Tekin ile birlikte katıldığı çift erkekler kategorisinde de Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Sadettin Erol, önümüzdeki aylarda yapılacak Balkan Badminton Şampiyonasında mücadele edecek milli takım kadrosunda yer alacak.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)