BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları devam ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) en büyük ve geleneksel organizasyonlarından biri olan “Kariyer Fuarı” 15-16 Mayıs tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Türkiye’nin önde gelen firmalarının da stant açacağı fuarda düzenlenecek seminerlerde öğrenciler sektörün deneyimli isimlerini dinleme fırsatı bulacak.

BUÜ Kariyer Fuarı, kapılarını açmak için gün sayıyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden organizasyonda iş dünyasının önemli isimleri ağırlanacak. Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve 2 gün sürecek fuarda 36 firma stant açacak. Öğrenci-Sektör buluşmalarının yapılacağı etkinlikte staj başvuruları ve kariyer planlama faaliyetleri de gerçekleştirilecek.

Detaylı Bilgi: Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

karmerfuar@uludag.edu.tr