‘Semantikten Natüralizme Quine Üzerine Eleştirel İncelemeler’ çalıştayı BUÜ’de gerçekleştirildi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü akademisyen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Semantikten Natüralizme Quine Üzerine Eleştirel İncelemeler Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

BUÜ Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Ü. Vehbi Metin Demir ve Araş. Gör. Erdem Taner’in yürüttüğü, öğrenciler Neslihan Doğan ile Harun Erçin'in yardımcı araştırmacı olarak görev aldığı ve 1450-GAP projesi kapsamında organize edilen Çalıştay, farklı şehirlerden gelen araştırmacı ve akademisyenlerin katılımıyla 7-8 Temmuz tarihlerinde Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programda toplam 15 davetli konuşmacı sunum yaptı. Organizasyonun son gününde soru-cevap geleneğine de yer verildi.

Haber Tarihi : [12-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : 923 - 7