Uludağ Üniversitesi "Darbeye Hayır" Dedi

Aziz milletimize,

Milletimizin geleceğine ve devletimizin bekasına yönelik, kökü dışarda ihanet odaklarınca kurulan hain tuzakların ilk ve son olmayacağını daha önceki Senato bildirimizle kamuoyuna ilan etmiştik. Şimdi ihanetin doruk noktasını 15 Temmuz 2016 saat 22.00 itibariyle yaşamış bulunuyoruz.

Demokrasi, insan hakları, vicdan ve insaf gibi insani değerlerden nasibi olmayan, bu kudurmuş ihanet şebekesi milletimizin asil ve aziz hasletlerini unutarak, onlara tuzak kurmak istemiş ama başaramamıştır. Uludağ Üniversitesi Senatosu olarak bu ihaneti şiddetle lanetliyoruz. Hiçbir şart ve halde vatanımızı bu ihanet hareketine teslim etmeyeceğiz. Ölümüne de olsa kurumlarımızda bu hainler ve işbirlikçileriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.

Uludağ Üniversitesi olarak milletimizin yanında ve yönünde olmaya devam edeceğiz. Başta halkımız olmak üzere Cumhurbaşkanı’mızın, hükümetimizin, partilerimizin ve medyamızın göstermiş olduğu demokratik tavrı hem destekliyoruz hem de kutluyoruz.

Uludağ Üniversitesi olarak kalkışma içinde olmayı, darbeye teşebbüsü şiddetle ret ettiğimizi ve bu zihniyetle kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizi halkımıza şerefle duyurmayı bir borç telakki ediyoruz.

Bu vesileyle topyekun bu ihanete karşı duran kahraman milletimizi tebrik ediyor,  şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Halkın iradesi dışında bir irade tanımıyor, demokrasiden başka bir yönetim kabul etmiyoruz. Bu coğrafyanın kaderinde halk iradesi söz sahibi olacaktır.

Aziz milletimize saygı ve hürmetlerimizle duyururuz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Tem-2016]

Haber Görüntüleme : 3.608 - 0