Danıştay Başkanı Yiğit’ten BUÜ’ye ziyaret

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, bir dizi programa katılmak için geldiği Bursa’da, Bursa Uludağ Üniversitesi’ni (BUÜ) de ziyaret etti.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un karşıladığı Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’e, Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, Danıştay Başkan Vekili Mahmut Vural, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Şahin ve Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Gülmüş de eşlik etti.

Ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydeden Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitede yürütülen çalışmalar, projeler ve planlamalar hakkında misafirlere bilgi verdiklerini aktardı.

Rektör Kılavuz günün anısına istinaden Danıştay Başkanı Yiğit’e, Üniversitenin logosunun işlendiği özel yapım bir çini tabak hediye etti.

Haber Tarihi : [03-Mar-2023]