Görükle Kampüsü’nde ikinci zincir market şubesi açıldı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Görükle kampüsü içerisindeki sosyal mekânların sayısını arttırabilmek amacıyla yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Öğrenci ve personelden gelen yoğun talep üzerine yeni işyeri ihalelerine çıkan Üniversite Yönetimi, A101’in ardından Migros şubesinin de kampüs içerisinde açılışına imkan sağladı.

Üniversitedeki ikinci zincir market şubesinin açılışı Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, daire başkanları, akademisyenler, personel ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

SOSYAL HİZMET İMKANLARI GENİŞLİYOR

Törende konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, göreve geldikleri ilk günden itibaren akademisyen, idari personel ve öğrencilerin taleplerine kulak verdiklerini söyledi. 3,5 yıldır dış paydaşlar da dahil olmak üzere herkes için memnuniyet anketleri yaptıklarını hatırlatan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Anketlerde özellikle personel ve öğrencimizin zincir marketlerin kampüse getirilmesine dair taleplerde bulunduklarını gözlemledik. Bu sorunu çözmek için ilk kez 1,5 yıl önce bir ihale yaptık. O zaman A101 firması kazandı ve ilk şubeyi açtı. Bugün de kampüsümüze ikinci gelen Migros marketler zincirinin şubesini açıyoruz. Üniversitemize ilgi gösterdikleri için işletme yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Üniversitemize, öğrencilerimize ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurdele kesiminin ardından market hizmete açıldı. Rektör Kılavuz ve beraberindeki heyet, daha sonra bölgede devam eden inşaatlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : 4.964 - 38