20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde BUÜ’ye ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve lisansüstü öğrencileri tarafından hazırlanan bildiri, 20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde ‘’Egzersiz ve Spor Psikolojisi’’ alanında en iyi sözel bildiri ödülünü almaya hak kazandı.

Antalya’da 28 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde düzenlenen “20th International Sport Sciences Congress” bilimsel etkinliğinde BUÜ Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında görev yapan Doç. Dr. Recep Görgülü, Lisans Öğrencisi Büke Emir, Doktora öğrencisi Hilal Oruç, Yüksek Lisans Öğrencisi İlayda Sezan ve Doktora Öğrencisi M. Begüm Engin sıralı yazar olarak yer aldığı ve Doç. Dr. Recep Görgülü tarafından sunumu gerçekleştirilen “Baskı Altında Mini-Golf Atış Performansının Göreve Özgü Talimatları ile Kalp Atım Hızı Değişkenliği Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” başlıklı bildiri ‘’Egzersiz ve Spor Psikolojisi’’ alanında en iyi sözel bildiri ödülüne layık görüldü.

Haber Tarihi : [06-Ara-2022]