BUÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü İESP SOP Fuarı’na katıldı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İş Sağlığı ve Güveliği Koordinatörlüğü, hayata değer katan projeleri destekleyen ve istihdamı artıran yerel çözümleri keşfetmek için Ankara’da gerçekleştirilen İESP SOP Projeler Fuarı’nda ‘’Güvenli İnşaat için Bilinçli Kadro’’ projesi ile yer aldı.

Katılımcıların oldukça ilgi gösterdiği BUÜ İSG Koordinatörlüğü standını; Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Sayın Nikolaus Meyer Landrut, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Başkanı Sayın Süreyya Erkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Sayın Levent Kenan Kibar, İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanı Sayın Emriye Yılmaz Mollasalihoğlu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ziyaret etti.

Proje bilgilerini BUÜ İSG Koordinatörü Prof. Dr. Nurettin Yamankaradeniz ve proje ekibinden dinleyen misafirler, BUÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Dijital Eğitim Merkezi uygulamalarından övgü ile bahsetti. İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program (İKG PRO) yöneticilerine projenin işleyiş sürecini anlatan Prof. Dr. Nurettin Yamankaradeniz düzenlenen fuara  katılım desteği veren Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a ve fuarda BUÜ’yü başarı ile temsil eden Koordinatörlük ekibine teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : 1.504 - 20