BUÜ Heyetinden Barida Makina’ya işbirliği ziyareti

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ile akademisyenlerden oluşan heyet, sektörün deneyimli firmalarından Barida Makina’yı ziyaret etti.

Barida Makina Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Batır, Genel Müdür Onur Kalfa ve firma yöneticileri tarafından ağırlanan Üniversite Heyeti, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Yürütülen faaliyetler hakkında akademisyenlere bilgi veren Firma Yönetimi, Bursa Uludağ Üniversitesi ile yapılan bilimsel işbirliğinin geliştirilmesinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Yüzde 85 seviyesinde ihracat yapan bir firma ile Üniversite olarak işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Burada makine üretiminin yanı sıra, makine üreten makinelerin de yapıldığını öğrendik. Üretim, Ar-Ge faaliyetleri ve istihdam anlamında örnek alınması gereken Barida Makina ile ilişkilerimizi daha da geliştireceğimize ve birlikte Ülkemiz adına katma değer oluşturacağımıza gönülden inanıyoruz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan firma yöneticilerine de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Barida Makina Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Batır da heyeti ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Üniversite ile her türlü işbirliğine açık olduklarını vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : 1.510 - 5