“İş İnsanları İle Yüz Yüze” panellerinin sonuncusunda tarım ve otomotiv sektörü konuşuldu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nün organize ettiği “İş İnsanları ile Yüz Yüze” panel serisinin üçüncü ve son oturumunda Endüstri 4.0, Tarım 4.0, inovasyon ile dijitalleşmenin tarım ve otomotiv sektörlerine etkileri tartışıldı.

Öğr. Gör. Dr. Neslihan Kızıler’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelin konukları Sezer Sağım Makinaları Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Sezer, Pazarlama Sorumlusu Serkan Karaca ve NSK Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Kazangil oldu.

Dijitalleşmenin, özellikle üretim süreleri, maliyet ve kalite düzeyleri üzerinde kontrol sağlamayı kolaylaştırdığına dikkat çeken konuşmacılar ayrıca sürdürülebilirliğe olan katkılarına dair görüşlerini aktardı.

Yönetim Organizasyon Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Gazanfer Erbaşlar ile öğretim elemanları Doç. Dr. Duygu Acar Erdur ve Öğr. Gör. Dr. Neslihan Kızıler’in organize ettiği panel serilerinin bahar döneminde de devam edeceği açıklandı.

Haber Tarihi : [10-Kas-2022]