“İş İnsanları İle Yüz Yüze” panel serisi devam ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yükseokulu Yönetim Organizasyon Bölümü tarafından düzenlenen “İş İnsanları İle Yüz Yüze” panel serisinin ikinci oturumunda Sencer Solakoğlu konuk edildi.

Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gazanfer Erbaşlar moderatörlüğünde yapılan oturumu Karacabey MYO yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler ilgiyle takip etti. Feyz Çiftliği Kurucusu Sencer Solakoğlu, çiftliklerinde kullandıkları dijital teknolojileri anlattı. Dijitalleşmenin doğru veri toplamayı ve veri kullanımını kolaylaştırdığını kaydeden Solakoğlu, bu gelişmenin de verimliliğe ve inovasyona önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Panel serisinin son oturumu ise Öğr. Gör. Dr. Neslihan Kızıler’in moderatörlüğünde Sezer Sağım Makinaları firmasından Nafiz Sezer ile NSK A.Ş. Yönetim Kurul Üyesi Yavuz Kazangin’in katılımlarıyla gerçekleşecek.

Haber Tarihi : [03-Kas-2022]