Gemlik’te mezuniyet heyecanı

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Asım Kocabıyık Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla ve coşkuyla gerçekleştirildi. Törene, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Zekeriyya Arı, Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mert Dimili, Gemlik Cumhuriyet Baş Savcısı Hilal Bozdağ,  MEYOK Koordinatörü Prof.Dr. Çağatan Taşkın, Kurucu Müdür Prof.Dr. Abdurrahim Korukçu, Gemlik ilçe protokolü ve öğrencileri ailelerinin bulunduğu geniş bir kitle katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof.Dr. Abdurrahim Korukçu, Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Yahya Işık, GTSO Başkanı Paşa Ağdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Mezun öğrenciler adına konuşan Yüksekokul Birincisi Harita ve Kadastro programı öğrencisi Sercan Diren de katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına ve ailesine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

Protokol konuşmalarının ardından, dereceye giren yüksekokul birincisi Sercan Diren’e, yüksekokul ikincisi Mesude Demirdirek’e ve yüksekokul üçüncüsü Yaren Ünal’a ödülleri Borusan Kocabıyık Vakfı adına Prof.Dr. Abdurrahim Korukçu tarafından takdim edildi ve mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Program bazında dereceye giren öğrenciler sahneye davet edilerek plaketleri ve takdir belgeleri takdim edildi. Tören, katılan mezunlara anı belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin havaya kep atmasıyla sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : 1.830 - 0