BUÜ’nün işbirliği ziyaretleri devam ediyor

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Üniversite heyeti, Nilüfer’deki Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren elektrikli araç üretim firması CDM Mobil’i ziyaret etti. Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, yürütülen projeler ve karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Cadem grubu kurucu ortağı Ali Serdar Emre ve Yöneticiler, Üniversiteden gelen heyeti ağırladı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Ali Serdar Emre ve Yöneticiler Bursa Uludağ Üniversitesi ile ortak projelerde yer almaktan büyük bir gurur duyacaklarını belirtti. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da teknoloji ve Ar-Ge üreten sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ederek, fikir alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Rektör Kılavuz, firmanın ürettiği elektrikli araç Tragger ile kısa bir deneme sürüşü yaptı. İkili görüşmelerde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu ve akademisyenler de hazır bulundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-May-2022]

Haber Görüntüleme : 1.760 - 2