Üniversiteyi güçlendiren Vakıf Yöneticileri unutulmadı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, Üniversitenin eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamasının ardından kurulan ve yaptıkları katkı ile büyük destek sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı yöneticilerini unutmadı.

Aynı zamanda BUÜ Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un öneri ve yönlendirmesiyle Rektörlük Binası girişine Bursa Uludağ Üniversitesi Vakfı’nın kurucu başkanları, kurucu üyeleri ve destek veren üyelerinin isimlerinin yazılı olduğu büyük bir pano yaptırıldı. Vakfın kurucu başkanı, kurucu üyeleri, destek veren üyeleri ve başkanlık yapan tüm yöneticilerinin isimleri panoda yer alıyor. Gün içerisinde yoğun bir ziyaretçi sirkülasyonun bulunduğu Rektörlük Binası’na gelen herkes panoyu kolayca görebilecek.

KILAVUZ: ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ!

Panonun bir vefa projesi olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Üniversitenin bugünlere gelmesinde büyük emekleri bulunan kıymetli insanları asla unutmayacaklarının altını çizdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Kılavuz; “Kuruluşunun ardından Üniversitemize büyük emekleri olan Vakfımızın kurucu yöneticileri, destek veren üyeleri ve başkanlarını Rektörlük girişine yaptırdığımız panoda sergilemeye başladık. Binaya giren herkesin bu fedakar insanların isimlerini bizzat görmelerini arzu ediyoruz. Bursa Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı'nı binbir emekle kuran, bu uğurda maddi manevi hizmet veren bu özel isimleri unutmamız mümkün değil! Ahirete göç edenlere rahmet, hayatta olanlara afiyetler diliyorum. Rabbim her birinden razı olsun” açıklamasında bulundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : 2.353 - 6