Proje Hazırlık, Mühendislik Tasarımı-1, Bitirme Proje Alan Öğrencilerin Dikkatine (24.10.2020 Tarihinde Güncellendi)

Proje Hazırlık, Mühendislik Tasarımı-1 , Bitirme Projesi derslerinden danışman ve konu seçimi yapan öğrenciler,  ilgili derslere ait tablolarda ilan edilmiştir.

Kontenjan dolayısı ile danışman seçimi yapamamış ve dilekçe göndermiş olan öğrenciler için danışman atamaları bir hafta içerisinde sonuçlandıralacak olup bölüm sayfasında duyurular kısmından ilan edilecektir.

Danışman seçimi yapamamış ve herhangi bir dilekçe göndermemiş öğrenciler ise 26 Ekim 2020 17.00’a kadar dilekçelerini, daha önceki duyuruyu(12 Ekim 2020 tarihli, ’PROJE HAZIRLIK, MÜHENDİSLİK TASARIMI 1 VE BİTİRME PROJESİ DERSLERİNİ ALIP BİR DANIŞMAN HOCAYA ATANAMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE’ başlıklı duyuru)dikkate alarak ilgili araştırma görevlilerine iletmeleri gerekmektedir.

Ekler:

Bitirme projesi konuları