Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine,

Stajını tamamlayan öğrencilerin Staj Defterlerini ve Staj Sicil Belgelerini doldurduktan sonra, çıktı alıp ıslak imzalı hallerini taratarak PDF dosyası olarak stajelektronik(at)uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Staj ile ilgili tüm işlemler elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin fakültede bulunmasına gerek yoktur. İletişim için stajelektronik(at)uludag.edu.tr adresi kullanılmaktadır. Kişisel mail adreslerine gelen mailler cevaplandırılmayacaktır.

Staja başlamak için doldurulmuş ve onaylanmış olan zorunlu staj belgesi ve kimlik taratılıp stajelektronik(at)uludag.edu.tr adresine gönderilmelidir. Belgelerin açık ve okunaklı olmasına dikkat edilmelidir. Staj başlangıç ve bitiş tarihleri açıkça belirtilmelidir.  Mailde öğrencilerin staj tipini belirtmesi gerekmektedir.( örgün, online).

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Tem-2020 11:06]