Dönem Dışı Staj, Staj Akış Şeması ve Zorunlu Staj Formu (18.06.2020 Tarihinde Güncellendi)

Güncelleme Notu 1: "Zorunlu Staj Formu" duyuruya eklendi.

Güncelleme Notu 2: "Dönem dışı staj hakkında karar" duyuruya eklendi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde yapılacak olan örgün (yüz yüze) stajların uygulanış şekli aşağıdaki bağlantıda verilmektedir. Ayrıca online staj yapacak öğrencilerimizin SGK girişleri olmayacaktır.

Başvurular aşağıda verilen "Zorunlu Staj Formu" ile yapılacaktır.

Dönem dışı staj hakkında karar:

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı ile sınırlı olmak kaydıyla, Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi’nin 12. Maddesinin (c) bendinde yer alan “Dönem dışı staj, öğrenim ve sınav dönemlerini kapsayan süreler dışında yapılır” hükmü askıya alınmış ve “öğrencilerin yaz öğretimi ile dönem dışı stajlarını birlikte eşzamanlı yapabilmeleri” Fakülte Yönetim Kurulu tarafından uygun görülmüştür.

Staj Akış Şemasına ulaşmak için tıklayınız.

Zorunlu Staj Formu'na ulaşmak için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Haz-2020 09:32]