Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği Dersi Deneme Sınavı (Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için)

Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği dersi için yüksek lisans ve doktora seviyesinde ve tüm anabilim dallarında eş zamanlı olacak şekilde 28 Mayıs 2020 ve 11 Haziran 2020 tarihlerinde saat 13:00'te iki deneme sınavı tanımlanması ve uygulanması yapılacaktır.

Deneme Sınavı, sadece öğrencinin sisteme girişini ve Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfasında yayımlanan kılavuza göre yazdığı cevabı test amaçlıdır, herhangi bir ders değerlendirme amacı yoktur, herhangi bir konuda herhangi bir soru sorulacaktır ve birkaç cümle olarak öğrencilerden basit cevaplar göndermeleri istenecektir.

Not: UKEY üzerinden sınav eğitimini Fen Bilimleri Enstitüsü adına, Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı'ndan Araştırma Görevlisi Ahmet KARAKÜÇÜK gerçekleştirecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-May-2020 13:44]