(27_04_2020 tarihinde güncellendi) EEM4502 BİTİRME PROJESİ, EEM4504 MÜHENDİSLİK TASARIMI II ve EEM3604 PROJE HAZIRLIK İŞ AKIŞ TAKVİMİ

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ EEM4502 BİTİRME PROJESİ, EEM4504 MÜHENDİSLİK TASARIMI II ve EEM3604 PROJE HAZIRLIK İŞ AKIŞ TAKVİMİ (27_04_2020 tarihinde güncellendi)

10 Şubat - 14 Şubat 2020

Mühendislik tasarımı II, Bitirme Projesi ve Proje Hazırlık formlarının danışmanı tarafından imzalı olarak bölüm sekreterliğine teslim edilmesi

08.Mayıs.2020

Proje Hazırlık, Mühendislik Tasarımı II ve Bitirme Projesi dersleine ait Ara raporların (bölüm sayfasında örneği bulunmaktadır) danışman hocasına ve aşağıda isimleri verilen ilgili araştırma görevlilerine e-mail olarak gönderilecektir. Ara rapordaki bilgiler öğrenciyi yönlendirmek için kullanılacaktır.

Proje Hazırlık : Araş. Gör. Abdullah Aksoy

(abdullahaksoy(at)uludag.edu.tr)

Mühendislik Tasarımı II : Araş. Gör. Sueda Güzelbakan

(suedaguzelbakan(at)uludag.edu.tr)

Bitirme Projesi: Araş. Gör. Feyzanur Banu Demir

(feyzanurdemir(at)uludag.edu.tr)

22.Mayıs.2020

Proje Hazırlık, Mühendislik Tasarımı II  ve Bitirme Projesi

Derslerine ait bölüm sayfasında verilen proje sonuç raporları öğrenci tarafından danışman hocasına ve aşağıda isimleri verilen ilgili araştırma görevlilerine e-mail olarak gönderilecektir. Ayrıca Danışman hoca tarafından onaylanan raporlar ilgili araştırma görevlilerine gönderilecektir.

Proje Hazırlık : Araş. Gör. Abdullah Aksoy

(abdullahaksoy(at)uludag.edu.tr)

Mühendislik Tasarımı II : Araş. Gör. Sueda Güzelbakan

(suedaguzelbakan(at)uludag.edu.tr)

Bitirme Projesi: Araş. Gör. Feyzanur Banu Demir

(feyzanurdemir(at)uludag.edu.tr)

(Kesin tarih daha sonra ilan edilecektir. )

Sunum tarihleri daha sonra ilan edilecektir. Sunum yapılamadığı durumlar için ilgili derslere ait teslim edilen sonuç raporları kullanılarak değerlendirme yapılacaktır.

NOT 1: Açıklanan tarihlerde güncelleme yapılabilir. Lütfen takip ediniz.

NOT 2: EEM4502 BİTİRME PROJESİ, EEM4504 MÜHENDİSLİK TASARIMI II ve EEM3604 PROJE HAZIRLIK derslerine ait raporlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ YAZIM ilkelerine uymalıdır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-Nis-2020 13:32]