LİSANSÜSTÜ E-SINAV HAKKINDA DUYURU

1. Yılsonu sınavları UKEY üzerinden klasik (yazılı) sınavları şeklinde yapılacaktır.

2. Lisansüstü sınavlar 22-27 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

3. Mazeret sınavları 29-30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

4. Bütünleme sınavları 1-3 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

5. Öğrenciler sınav öncesinde A4 kâğıdı, kalem, silgi vb. sınav araçlarını hazır bulundurmalı ve A4 kâğıdına (tek yaprak, iki sayfayı geçmeyecek biçimde) el yazıları ile soruları cevaplandırmalıdır. Sınav bitiminde sınav kâğıdının bir fotoğrafını çekip koordinatör veya dersi veren öğretim elemanının kurumsal -uludag.edu.tr uzantılı- e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden 5 dakika içerisinde göndermelidir. Öğretim elemanı, e-postayı aldıktan sonra ekinin/eklerinin olup olmadığını kontrol etmeli ve öğrenciye e-postayı aldığına ilişki dönüt göndermelidir.

6. Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almalıdır ve Enstitülerin öğrenci işleri birimleri tarafından belirlenecek olan uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine, öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden mazeret sınav dilekçesi ile birlikte göndermelidir. Ekran görüntüsü alınması sürecinde, Android işletim sistemi olan telefonların kullanıcıları, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı Enstitülerin öğrenci işleri birimine iletmelidir.

Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Haber Tarihi : [08-May-2020]