Ortak Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL I-II (5-ı) MUAFİYET SINAV PROGRAMI

Sınav Tarihi : 08 Eylül 2017

Sınav Saati : 14:00-15:00

Sınav Yeri : Yabancı Diller Yüksekokulu Ali Osman Sönmez Yerleşkesi Yalova Yolu Üzeri (TOFAŞ Karşısı)

Yabancı Dil Hazırlık almayacak olan tüm Fakülte ile Meslek Yüksekokul öğrencileri kendi okullarında okutulan Ortak Zorunlu Yabancı Dil I - II (5-ı) dersinden (1. sınıfta) muaf olmak için katılabilirler.

AÇIKLAMA: Ortak zorunlu yabancı dil dersleri Ortak zorunlu yabancı dil dersleri; Üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerin, 2547 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendi gereğince, birinci ve ikinci yarıyılda almak zorunda oldukları Yabancı Dil I ve II dersleridir. Öğrenciye Türkiye’de görmüş bulunduğu orta öğretimde öğretilenin dışında başka bir yabancı dil ancak isteğine bağlı olarak öğretilebilir. Ortak zorunlu yabancı dil dersinden muafiyet 08 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan yabancı dil muafiyet sınavına girip 60 (CC) ve üzerinde not alan öğrenciler, ortak zorunlu yabancı dil I ve II derslerinden muaf olurlar.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Ağu-2017 10:03]