100. YIL PANELLERİ
Cumhuriyetin 100’üncü Yılı Panelleri

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü Kuruluş yıldönümü faaliyetleri kapsamında meslektaşlarım İzmir Yaşar Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Nazım SÖZER ve Denizli Pamukkale Üniversitesi'nden Prof. Dr. Oğuz KARADENİZ ile 1 Kasım 2023 tarihinde Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde; 2 Kasım 2023 tarihinde Uşak Üniversitesi'nde ve 3 Kasım 2023 tarihinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde, öğrenciler ve öğretim üyesi meslektaşlarımızın katılımı ile Cumhuriyet Dönemi Sosyal Güvenlik Politikaları konulu Panellere katıldık.

Paneller vesilesiyle ülkemizin değişik üniversitelerindeki öğrenci arkadaşlarımızla Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı ile ilgili sorunları konuşma, meslektaşlarımızla da görüşme ve gelecek dönemlere ilişkin birlikte faaliyetler gerçekleştirme imkanlarımızı değerlendirme imkanımız oldu. Katılan öğrencilerimizin heyecanı, bizlerin başka vesilelerle tekrar bir araya gelme ve benzer faaliyetleri gerçekleştirme konusundaki kararlılığımızı güçlendirdi. Bizleri davet ederek bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesine vesile olan meslekdaşlarımıza içten teşekkürlerimizle.

1. Denizli Pamukkale Üniversitesi - 1 Kasım 2023

2. Uşak Üniversitesi - 2 Kasım 2023