TÜBİTAK 2209 - A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı - Kabul Edilen Projelerimiz

TÜBİTAK 2209 - A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, 2023 1. döneminde bölümümüz adına 3 adet proje desteklenmeye layık görülmüştür.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

"İki Eksen Step Motorlu Kartezyen Sistem ve Kamera Kullanarak Geometrik Ölçüm İstasyonu Yapımı" başlıklı projede yer alan kişilere dair bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Taner Müftüoğlu - Yürütücü

Murtaza Cicioğlu - Akademik Danışman

"Makine Öğrenmesi ve Nesnelerin İnterneti ile Makine Bakımlarının Kestirimci Bakım ve Anomali Tespiti" başlıklı projede yer alan kişilere dair bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Mümün Çalışkan - Yürütücü

Murtaza Cicioğlu - Akademik Danışman

"Derin Öğrenme Tabanlı Destekleyici Görsel Yardımıyla Türkçe Metin Özetleme" başlıklı projede yer alan kişilere dair bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Şeyma Çelebi ve Mustafa Memişoğlu

Doç.Dr. Metin Bilgin.-  Akademik Danışman