2023-İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı (GÜNCELLENDİ)

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı için Ücreti Yatırıp Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların

Adayların sınava girerken yanında bulundurmaları gerekenler:

Adayların sınava girerken bulundurmaması gerekenler;

Sınav yapılacak merkezlerde hiçbir surette eşya, araç ve gereç emanete alınmayacağından aşağıda belirtilen araç, gereç ve eşyalar sınav sırasında yanlarında bulundurulmayacaktır.

Sınav kuralları:  Sınava girecek adayların yüzü, kimliği tespit edilecek şekilde açık biçimde olması ve kimlik ile güvenlik kontrolü için sınavın başlamasından yarım saat önce sınav yerinde hazır olmaları gerekmektedir. Adaylar işbu ilanımızda ve sınav yönetmeliğinde/kılavuzunda belirtilen kurallara uymamaları halinde, sınavdan tutanak tutularak çıkartılacak ve sınavları geçersiz sayılacaktır.

Adaylar sınavın şekline ve/veya uygulamasına itirazlarını sınavdan sonra 5 iş günü içinde, sınav sonuçlarına itirazlarını ise ilandan itibaren 5 iş günü içinde yazılı olarak yapabileceklerdir.  İtirazların sonuçları ise en çok 3 iş günü içinde değerlendirilecektir. Süresi içinde yapılmayan itirazlar geçersiz sayılacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Kas-2023 12:01]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [15-Ara-2023 13:43]

Duyuru Görüntüleme : [530]