Care Your Career Burs Programı

Türkiye'nin en köklü eğitim vakıflarından Coşkunöz Eğitim Vakfı'nın geleceğin iş dünyasına nitelikli insan gücü kazandırmak amacıyla mühendislik fakültelerinin 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik hayata geçirdiği Burs ve Öğrenci Gelişim Programıdır.

Programa Mühendislik Fakültelerinin; Bilgisayar Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümündeki öğrencileri başvuru yapabilirler.

Neden Mi Care Your Career?

·Program boyunca alanınızla ilgili bir projeyi şirket içinde deneyimli meslektaşlarınızla birlikte yürütme fırsatı elde edersiniz.

·Program kapsamında size deneyimli bir mentor atanır; tecrübelerini paylaşır, stajınızı destekler ve en uygun alanda çalışmanızı planlar.

·Kişisel gelişim eğitimleriyle de desteklenip, istihdama hazırlanmanıza yardımcı oluruz.

·Karşılıksız burs desteğinin yanı sıra mesleki gelişimine katkı sağlayacak birçok fırsat programda seni bekliyor olacak.

Hayalindeki kariyere bir adım daha yaklaşmak için hemen başvur! Detaylı bilgi ve başvuru için linki ziyaret edebilirsin:

Son Başvuru Tarihi: 14.08.2023

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular