TET Proje Pazarı 12

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği olarak 2012 yılından itibaren Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında başladığımız ve ülkemizin en büyük start-up etkinliklerinden biri haline gelen TET Proje Pazarı 12 etkinliğimizi bu yıl 12-13 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştireceğiz.

Ticaret Bakanlığı’na bağlı ve kâr amacı gütmeyen bir kurum olarak etkinliğimize katılımın tamamen ücretsiz olmasının yanı sıra, fikir aşamasından ticarileşme öncesi evreye kadar tüm projeleri kabul etmekteyiz. Her kategori birincisinin 100.000 TL büyük ödül kazandığı yarışmamızda ayrıca seçilen 30 yaşını doldurmamış tohum proje sahiplerine 20.000 TL mansiyon ödülü verilmektedir. Toplamda 480.000 TL ödül verilecek yarışmamız öğrenci, akademisyen ve bireysel katılımlara açık bulunmaktadır.

Elektrik, Elektronik ve Bilişim üst başlığında gerçekleştirilen proje yarışmamız; Çevre Uygulamaları, Enerji Uygulamaları, Sağlık Uygulamaları ve Diğer Uygulamalar olmak üzere 4 kategoride yapılacaktır.

Kendi alanında ve elektrik-elektronik sektörü özelinde ülkemizde düzenlenen en önemli Girişimcilik Etkinliği olan TET Proje Pazarı para ödüllerinin yanı sıra katılımcılarına çok geniş bir network imkânı sağlamaktadır. Yarışmamızda yer alan bazı projeleri incelemek ve kendi ağızlarından yorumlarını dinlemek için Youtube Kanalımızda yer alan Başarı Tüneli video serilerimizi inceleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/@tetprojepazari

Eczacıbaşı Momentum, Yıldız Ventures, Vestel Ventures, TÜSEB, Amazon Türkiye, Arçelik Garage, ODTÜ Teknokent, Boğaziçi TTO, İTÜ Arı Teknokent, T3 Girişim Merkezi gibi Türkiye’nin en büyük Yatırım Ağları ve Kuluçka Merkezlerinin paydaşımız olarak katıldığı TET Proje Pazarı etkinliğimizde bu kurumlardan üst düzey yetkililerle hem jüri üyesi olarak hem de bireysel olarak toplantı gerçekleştirebilir, projeleriniz için geri bildirim alma veya yatırım ağlarına davet edilme imkânları bulabilirsiniz. Tüm paydaşlarımızı https://www.tetprojepazari.org/tr/Destekleyenler.aspx linkinden görüntüleyebilirsiniz. 

 

Ayrıca 6 Kasım 2023 tarihine kadar online başvuruları www.tetprojepazari.org adresinden yapabilirsiniz.

Her türlü sorunuz ve iş birliği imkanları için ozge.ozyurt@immib.org.tr ve 05498185536 iletişim bilgileri ile  ulaşabilirsiniz.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Haz-2023 07:15]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [06-Tem-2023 08:19]

Duyuru Görüntüleme : [403]