Tez Danışmanlığı ile Yüksek Lisans /Doktora Uzmanlık Alan Dersleri Hakkında

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin "Tez Danışmanlığı Dersi ve Yüksek Lisans/Doktora Uzmanlık Alan Derslerinden üst üste iki kez veya aralıklı olarak üç kez başarısız olan öğrencinin Enstitü ile ilişiği kesilir." maddesinden ve Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Uygulama Esasları'nın "Uzmanlık alan dersi Enstitü Yönetim Kurulunun öğrencinin mezuniyetine veya ilişiğinin kesilmesine karar verdiği tarihe kadar sürdürülmek üzere açılır. Her öğrenci açılan uzmanlık alan dersini almak zorundadır." maddesinden dolayı öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri Enstitümüz tarafından onaylanıncaya kadar her dönem Tez Danışmanlığı Dersi ile Yüksek Lisans /Doktora Uzmanlık Alan Derslerine kayıtlanmaları gerekmektedir. Tez Danışmanlığı Dersi ve Yüksek Lisans/Doktora Uzmanlık Alan Derslerinden üst üste iki kez veya aralıklı olarak üç kez başarısız olan öğrencinin öğrencinin kaydı silinecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Mar-2022 08:34]