Bursa Erkek Lisesi Girişimcilik Programı

Bursa Erkek Lisesi öğrencilerinin Genç Başarı Eğitim Vakfı'na bağlı olarak yürütmüş olduğu Genç Bizz Girişimcilik Programı'nda öğrenciler kullanıcıların uygulamayı Google Play Store aracılığıyla mobil aygıtlarına (telefon, tablet vs.) indirebilecekleri, bir sonraki adımda da hesaplarını oluşturarak oyuna adım atabilecekleri bir oyun oluşturacaklardır.

Bu oyun sadece tek parmakla ve ekrana dokunarak oynanacak türde bir oyundur (one-tap game). Oyun içerisinde farklı zorluklarda canavarlar bulunacak ve bu canavarları öldürmede yardımcı olacak, güçleri birbirinden farklı çeşitli modern-teknolojik silahlar bulunacaktır. Kullanıcı bu silahları ve kostümleri oyunu oynarken kazanabileceği bir oyun içi para birimi olan "gold" aracılığı ile marketten alabilecektir. Bölüm sonlarında veya kullanıcının kendi isteği ile izleyeceği reklamlar sayesinde kazanacağı bir diğer oyun içi para birimi olan "diamond" ile de istediği hayır kurumuna bağış yapabilecektir. Mağaza içinden almış olduğu itemler (silahlar, özel güçler vs.), yine gold ile yükseltilebilecek/ güçleri artırılabilecektir. Oyun içinde level(seviye) sistemi olacak ve bu level sistemi öldürülen canavarlara, marketten alınan silahlara, yükseltilen itemlere ve hayır kurumuna yapılan bağışa göre artabilecektir. Kullanıcının leveli arttıkça marketten alabileceği itemlerin de kilitleri açılacaktır. Oyunumuz tek parmakla oynandığı için kullanıcılarımız ekrana hızlı dokundukça canavarlara daha fazla hasar verebilecek ve hızlı tıklamaya devam ettikçe hasar sayısı katlanarak artacaktır. Reklamlardan, indirme sayısından ve sponsor gelirlerinden gelecek gelirler ile kullanıcılarımızın seçtiği hayır kurumuna bağışımızı yapacak ve bağış yaptığımızı kanıtlamak için de dekontları kullanıcıların kayıt olurken girmiş oldukları mail adresine ileteceğiz. Böylelikle hem eğlenceli, hem de sürekli olarak yer/zaman fark etmeksizin oynanabilirliği yüksek bir uygulama tasarlayarak insanları yardım etmeye teşvik etmek şirketimizin amacıdır.

Siz de bizlere destek olmak, fikirlerinizi bizimle paylaşmak istiyorsanız mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Mail Adresimiz: companydsource@gmail.com

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular