(GÜNCELLENDİ!) Staj Mülakat Tarihleri / Dönem içi Staj Yapanların Dikkatine!

Staj mülakat tarihleri aşağıdaki linkte belirtilmiştir.

Mülakatlar online olacak ve 5 kasımda her öğrenciye google meet linki gönderilecektir. Mülakatlar kayıt altına alınacak dolayısıyla öğrencilerin kamera ve mikrofonlarını önceden hazır etmeleri gerekmektedir.

4 Kasım 2021 Saat 17:00'a kadar staj defterlerinin, öğrenci değerlendirme anketlerinin ve staj sicil fişlerinin (elden alındıysa kapalı ve mühürlü zarf içinde öğrenci getirecek, elden alınmadıysa stajbilgisayar@uludag.edu.tr mail adresine firma gönderecek) teslim edilmesi gerekmektedir. Bu belgeler pdf şeklinde de teslim edilebilir.

--------------------

Dönem içi staj yapan öğrenciler; tüm öğrencilerin staj bitiş tarihleri 7 Ocak 2021 olarak değiştirilecektir. Dekanlıktan gelen bilgiye göre dönem bittiğinde stajlar durdurulmuş olacaktır. Bu durumda 30 iş gününe tamamlanmamış günler, 2. dönem sonuna eklenerek devam edilecektir. 2. dönem için verilecek olan zorunlu staj formunda bu bilgiye dikkat edilerek başlangıç ve bitiş tarihleri belirlenmelidir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Kas-2021 13:44]